• +90 342 317 2000

 

 

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunları, 50. Yıl etkinlikleri kapsamında bir araya geldi. GAÜN Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını yapan GAÜN Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bayram mezunların bir araya gelmesinden dolayı memnun olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“GAÜN olarak çok kıymetli bir 50 yıl geçirdik. İnşaat mühendisliği bölümümüz üniversitemizin lokomotif bölümlerinden bir tanesi,GAÜN İnşaat mühendisliğinden mezun olup hem akademide hem de sektörde çok başarılı arkadaşlarımız var. Bu gerçekten gurur verici, mezunları bir araya getiren bu tür etkinlikler, birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirip gelecek nesillere örnek oluşturacak.”

Açılış konuşması sonrasında Abeslang Köprü Yarışması’nda dereceye giren Gaziantep Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencilerineödülleri takdim edildi. Öğrencilere başarılarından dolayı teşekkür edilirken, bu tür yarışmalarda öğrencilerin üniversitenin adını en iyi şekilde temsil ettikleri vurgulandı.

Ödül töreni sonrasında GAÜN mezunları, mezuniyet sonrası yaşamlarındaki deneyimlerini paylaşırken, sektördeki güncel gelişmeler hakkında da bilgi alışverişinde bulundu.

Kaynak: https://habermerkezi.gantep.edu.tr/?p=70461