• +90 342 317 2000

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi ve Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği iş birliğiyle ’Teknolojinin İzinde İnovasyon ve Kariyer Sohbetleri’ düzenlenecek.

 

22 Şubat’ta GAÜN Mühendislik Fakültesi Kongre Salonu’nda düzenlenecek olan etkinlik kapsamında ayrıca İsviçre bazlı uluslararası şirketlerin CEO ve yöneticileri depremzede mühendislik fakültesi öğrencilerine bilgisayar ve teknoloji desteğinde bulunacak. Öğrencilerin eğitim ve kariyerlerine katkı sağlamayı hedefleyen bu destek, mühendislik öğrencilerinin teknolojiye erişimini artırmayı amaçlıyor.

İntörn, staj ve iş konularında da öğrencilere destek sağlayacak olan Dernek, öğrencilerin kariyerlerini, projelerini ve diğer akademik faaliyetlerini daha etkili bir şekilde sürdürebilmelerine imkan tanımayı hedefliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği ve İsviçre merkezli uluslararası bir grup şirketin CEO’ları ve yöneticilerinin bulunduğu heyet Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’ı makamında ziyaret ettikten sonra kariyer bilgilendirmesine katıldı.

GAÜN Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette intörn, staj ve iş-kariyer ve ileride yapılacak olan iş birliktelikleri için fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, katkılarından dolayı heyete teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: https://habermerkezi.gantep.edu.tr/?p=71058

https://habermerkezi.gantep.edu.tr/?p=71048

https://www.cafesiyaset.com/haber/gaziantep-turkiyede-isvicre-ticaret-odasi-dernegi-uyelerini-ve-isvicreli-yatirimcilari-agirladi-h46493.html

https://www.gazianteppusula.com/haber/19340914/gaunde-teknolojinin-izinde-inovasyon-ve-kariyer-sohbetleri