Bütünleme Sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi üzerinden aşağıda belirtilen şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURU YAPMAYAN ÖĞRENCİLER BÜTÜNLEME SINAVINA ALINMAYACAKTIR.

Bütünleme sınavına girilmek istenilen dersin seçimi

1. Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi üzerinden belirtilen tarihlerde Ders ve Dönem İşlemleri menüsünden Bütünleme Kayıt Seçilecektir.

2. Listelenen dersler arasından Bütünleme Sınavına girmek istediğiniz derslerin önündeki (+) işareti tıklanarak bütünleme sınavına kayıt yapılacaktır.

Önemli uyarılar

Başvuru yapmış olduğunuz derslerin bütünleme sınavına girmekten vazgeçmeniz durumunda başvuru için belirtilen tarihler içinde (21-22-23 "23:59’kadar" Haziran) seçtiğiniz dersin sol yanında bulunan kırmızı butonuna tıklayarak bütünlemeye girilecek ders listesinden çıkarabilirsiniz.

Not: Bütünleme Sınavı ile ilgili başvuru kılavuzuna Öğrenci Sayfasında duyurular kısmından ulaşabilirsiniz.