Seçilebilir projeler için tıklayınız: http://eng.gantep.edu.tr/upload/files/Proje%20Listesi%2C.pdf

Mühendislik Fakültesi 4. Sınıf 7. Yarıyılına kayıt yaptıracak öğrencilerin kayıt işlemlerinde izlemesi gereken adımlar aşağıda anlatılmıştır:

1. Dekanlık ve Bölümlerin web sayfalarında ilan edilen ENG 499 proje listesinden almak istediğiniz projenin şube numarasını belirleyin.
  2. Proliz kayıt sisteminde ENG 499 dersini seçerek açılan şube listesinden almak istediğiniz şube numarasını seçin.
  3. Şube numarasının doğru seçildiğinden emin olun.
  4. Kaydınızı tamamlayın.
  5. Şubenin açılabilmesi için en az 2 farklı bölüm öğrencilerinin şubeye kayıt yapmış olması gerekmektedir.
  6. Kayıt sonrasında şubeye kayıt olan öğrencilerin hepsinin aynı bölümden olması durumunda o şube kapanır.
  7. Add-drop tarihlerinde kayıt yaptığınız şube kapanmışsa, açılan şubelerden seçim yaparak tekrar kayıt yapın.

Not: 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı güz ve bahar yarıyılında intörn olacak öğrenciler bu dersten muaftır.