• +90 342 317 2000

**024 OCCUPATIONAL HEALTH AND SAFETY dersi alan öğrencilerin 15-16 Şubat 2024 tarihlerinde yapılacak olan “Deprem Bölgesi Zirvesi”ne GAÜN Mavera Kongre ve Sanat Merkezinde 09.00-17.30 arasında 2 gün katılım sağlamaları önemle duyurulur. Zirve’ye katılım ders katılımı olarak değerlendirilebilecektir.

Mühendislik branşları için kriz ve afet yönetimi mesleki bir gerçeklik olup, mühendisler mesleki hayatlarında ve kariyerlerinde bu tür (deprem, yangın, sel, afet, fabrika yangını, fabrika makine patlamaları vs. gb.) durumlarla karşılaşmaktadır. Özellikle iş güvenliği, afet yönetimi gibi durumlarda mühendis adaylarının hazırlı olması gerekmektedir.

Zirve kapsamında afet yönetimi, deprem, mühendislik gibi pek çok özel konu ele alınacak olup, öğrencilerimiz kişisel ve mesleki konularda yetişmelerine ve hazırlıklı olmalarına katkı sağlayacaktır. Bu sebeple, bu dersi alan öğrencilerin bu Zirve’ye katılımı önemle duyurulur.