• +90 342 317 2000

Gaziantep Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi, GAÜN Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Toplantı Salonunda Erasmus+ İkili Anlaşmalarının arttırılmasına yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Gaziantep Üniversitesi'nde Erasmus+ toplantısı mask

Toplantıya GAÜN Erasmus Uzmanları Ebru Göktekin, Şeyho Bozkuş ve Özlem Özdemir katıldı. Erasmus+ programının yükseköğretim kurumlarının öğrenci değişimi yapmasına olanak sağlayan ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, asıl amacı yükseköğretim kurumlarının birbirileri ve iş dünyası ile iş birliği yapmalarını teşvik etmeye ve insanlar arasında farklılıkları azaltmaya yönelik bir Avrupa Birliği projesi olduğunu ifade eden Bozkuş, “Kurumumuza tahsis edilen ve içinde ulusal katkımızın da olduğu fonlardan aktarılan hibenin etkin kullanımı ve Üniversitemiz uluslararasılaşma stratejik hedefleri doğrultusunda bölümlerimizin Erasmus+ İkili Anlaşma sayının arttırılmasıyla Üniversitemize tahsis edilen hibeyi herhangi bir iadeye mahal bırakmayacak şekilde etkin olarak gerekli kullanmayı hedeflemekteyiz. Bu kapsamda tüm bölümlerde bölüm başkanları ve Erasmus+ bölüm koordinatörlerinin katılımıyla Erasmus+ programının tanıtılması ve Erasmus+ İkili Anlaşma sayımızın arttırılması için toplantılar yapmaktayız” diye konuştu.

 

Erasmus+ programına ilgilerinden ve toplantıya katılımlarından dolayı GAÜN Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ve bölümlerine teşekkür eden GAÜN Erasmus Uzmanları, Erasmus+ Değişim Programları kapsamında bütün bölümlere ihtiyaç duydukları desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

 

Toplantı sonunda GAÜN Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Uzmanları Ebru Göktekin, Şeyho Bozkuş ve Özlem Özdemir Erasmus+ İkili Anlaşmaların arttırılması ve dijital platformların kullanılması konusunda sunum gerçekleştirdiler.

Kaynak: https://telgraf.net/haber/18718878/gaziantep-universitesinde-erasmus-toplantisi

https://habermerkezi.gantep.edu.tr/?p=70564