2023-2024 Güz Dönemi öncesinde Mühendislik Fakültesi Dekanlığında görev alan idari personellerle Dekanlık Yönetimi toplantı yaptı. Toplantıda 25 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan Fakülte Akademik Kurulu toplantısı detayları konuşuldu. Ayrıca toplantıda her birim sorumlularının görev alanları ve süreçleri analiz edildi. Bölümler tarafından İTAK ofisine gönderilen firma listelerinin tekrar gözden geçirilmesine karar verildi. Döner Sermaye ve ek ders kapsamındaki süreçlerin hızlandırılması için planlama yapıldı. ENG499 dersinin üniversite geneline yayılması için atılacak adımlar konuşuldu. Fen Bilimleri Enstitüsü kapsamında verilen dersler için yapılan ek ders ödemelerinin Fen Bilimleri Enstitüsüne transfer edilmesi süreci anlatıldı. Üniversitemizdeki Kalite Güvence Birimi tarafından Fakültemizdeki tüm temizlik personeline verilecek eğitimin detaylarına (doldurulacak formalar, raporlamalar, takip v.b.) karar verildi.