Mühendislik Fakültesi bünyesindeki Kalite Geliştirme Koordinatörleri ile ile bölüm başkanları hazırlanan Mühendislik Fakültesi Birim Öz Değerlendirme Raporunu analiz etmek ve eksileri belirlemek üzere toplandı. Toplantı Mühendislik Fakültesi Dekanı başkanlığında yürütüldü. Toplantıya Kalite Geliştirme Koordinatörü Öğr.Gör.Derya ÖZÇALIŞKAN da katıldı. Üniversitede kalite bilincinin oluşturulması ve bunun tabana yayılması için atılacak adımlar tartışıldı. Misyon, vizyon, politikaların; kalite komisyonunun kararlarına göre standart bir şekilde uygulanması için her bölümün kendi Program Öz Değerlendirme raporu yazması gerektiği ifade edildi. Raporlarda kalite dokümantasyon işlemlerinin yapılması, akreditasyon işlemlerinin takibi, iç ve dış değerlendirme raporlarının oluşturulması ve paydaş takiplerinin yapılması süreçlerinin anlatılması gerektiği ifade edildi. Kalite güvence sistemlerinin takibi için hazırlanan raporların Birim tarafından toplanıp raporlanmasına karar verildi.