Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni 27.06.2022 tarihinde yapıldı. Mezun olmaya hak kazanan 1015 öğrenci gerçekleştirilen tören ile belgelerini aldı.

Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezinde düzenlenen törende öğrenciler ve aileleri mezuniyeti kutladı. Mezuniyet töreninde öncelikle Mühendislik Fakültesi mezunlarının diplomaları verildi. Tören, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Yumrutaş ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bayram’ın açılış konuşmaları ile devam etti. Dereceye giren öğrencilere ödülleri ve belgeleri verildikten sonra fakülte birincisi Zahir Harfuş mezuniyet kütüğüne bröve çaktı. Mühendislik Andı okunarak “Kep Çıkartma ve Baret Takma Töreni” ile Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreni sona erdi.